PalloTV - Sami Okkonen, JIPPO: "Hurja syksy tulossa"
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
14.09.2022

Sami Okkonen, JIPPO: ”Hurja syksy tulossa”

PalloTV sukeltaa sarjaportaissa alas päin tällä viikolla ja käy tutustumassa Kakkosen eri lohkojen kuulumisiin. JJK Jyväskylän päävalmentaja Toni Lehtinen ja Tampere Unitedin puheenjohtaja Antti Niemistö pääsivät ääneen kahdessa aikaisemmassa osassa. Nyt puheenvuoro tulee päävalmentaja Sami Okkoselle, joka luotsaa A-lohkon kärkitaisteluissa mukana olevaa joensuulaista JIPPO:a.

JIPPO lähti kauteen uudenlaisesta tilanteesta, sillä Ykkösestä putoamisen jälkeen suurin osa pelaajista vaihtoi maisemaa. Saman teki päävalmentaja Jussi Leppälahti, joka luotsaa KTP:tä. JIPPO:n käskijäksi löytyi Sami Okkonen, joka tuli Joensuuhun FC Vaajakosken ruorista.

JIPPO:n edellinen putoaminen Ykkösestä päättyi syöksykierteeseen suoraan Kolmoseen, josta paluu toiseksi ylimmälle sarjatasolle kesti viisi vuotta. Ykkösen paikka ei kuitenkaan viime kaudella vakiintunut, vaan edessä oli uusi putoaminen. Suurista muutoksista huolimatta Via Dolorosaa ei tullut, vaan JIPPO taistelee Käpylän Pallon sekä Lahden Reippaan ja helsinkiläisen FC Kiffenin kanssa A-lohkon voitosta.

Millaisissa merkeissä Kakkosen A-lohko on sujunut päävalmentaja Okkosen mielestä? Miten hän luonnehtii seuran omaa kautta tähän mennessä? Miten hän analysoi tulevaa noususarjaa ja sinne vastustajiksi selvinneitä joukkueita? Mitkä ovat Okkosen mietteet lähitulevaisuudesta, jos nousu tulee? Entä mitä hän ajattelee tulevasta sarjauudistuksesta?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: