PalloTV - ”Haussa pelillinen tasapaino ja 2-3 vahvistusta”, Toni Kallio, Ilves
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
30.01.2023

”Haussa pelillinen tasapaino ja 2-3 vahvistusta”, Toni Kallio, Ilves

Ilveksen viime kausi oli tamperelaisille megalomaaninen pettymys. Joukkue ei yltänyt tavoitteeksi asetettuun kuuden parhaan joukkueen Mestaruussarjaan. Myös Eurolopputurnaus jäi lopulta haaveksi, ja joukkue vajosi lopulta sarjataulukon 9. sijalle.

Toni Kallion luotsaama ryhmä lähti kauteen kunnianhimoisesti, pelaamaan hyökkäävää jalkapalloa, mutta sillä oli vaikeuksia löytää tasapaino tekemiseensä. Hyviä pelillisiä vaiheita saattoi seurata sysimustia hetkiä, kun kenttätasapaino oli kateissa ja alakerta vuoti. Ilveksen pistekeskiarvo 1,25 pistettä per ottelu ja maaliero 43-43 kertovat joukkueen kaudesta olennaisen.

PalloTV tapasi päävalmentaja Kallion ja kysyi, miten Ilveksen pre-season on sujunut tänä vuonna? Minkälaisia uusia kujeita Tampereella suunnitellaan tulevalle kaudelle? Mille pelipaikoille Ilves hakee vahvistuksia? vieläkö Ilveksessä puhutaan hyökkäävämmän jalkapalloilun puolesta?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Artikkeliin liittyviä aiheita: