PalloTV - Kakkosen avauksen päällä tummia pilviä

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.04.2021

Kakkosen avauksen päällä tummia pilviä

Suomen Palloliitto on tarkentanut harjoittelua koskevia toimintaohjeitaan. Näitä ohjeita koskevan tiedotteen sisälle oli piilotettu myös huippusarjoja koskeva uutinen, joka muuttaa kauden kuvioita merkittävästi.

Palloliiton kaavailujen mukaan miesten sarjoista Veikkausliiga ja Ykkönen sekä naisten sarjoista Kansallinen Liiga ja Ykkönen käynnistyvät ja pelataan suunnitelmien mukaisesti. Kansallisessa Liigassa on jo yksi kierros takana päin.

Miesten Kakkosen avaus on sen sijaan siirtymässä ainakin kesäkuun alkuun. C-lohkon osalta pelit voidaan aloittaa aikaisemmin, mikäli alueelliset rajoitukset ovat etelää lievemmät. Jos aloitus siirtyy myöhäisemmäksi kuin kesäkuun alkuun, Kakkosen sarjajärjestelmään tultaneen tekemään muutoksia.

Muutos koskee myös nuorten valtakunnallisia sarjoja. Nekin käynnistyvät aikaisintaan kesäkuun alussa.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: