PalloTV - ”Tuhkimotarinamme on tulosta hyvästä työstä”, toiminnanjohtaja Janne Ohralahti, EPS

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
12.10.2023

”Tuhkimotarinamme on tulosta hyvästä työstä”, toiminnanjohtaja Janne Ohralahti, EPS

PalloTV:n Valokeilassa on tällä viikolla miesten Kakkonen ja sen nousukarsinta. Valokeilassa ovat lohkovoittajat JIPPO, AC Oulu/OLS ja Espoon Palloseura sekä lohkojen paras kakkonen PK-35, jotka ratkaisevat Ykkösliigaan nousijan.

Joukkueet pelaavat yksiosaiset semifinaalit ensi viikonvaihteessa. JIPPO kohtaa AC Oulun reservit ja EPS kohtaa PK-35:n. Semifinaalien voittajat pelaavat kaksiosaisen finaalin, jonka voittaja nousee Ykkösliigaan. Muut semifinalistit nousevat uuteen Ykköseen.

PalloTV otti yhteyttä Espoon Palloseuran toiminnanjohtajaan Janne Ohralahteen ja kysyi, minkälaisena hän näkee sarjanousun merkityksen EPS:lle? Minkälaista kehitysvaihetta seura elää tällä hetkellä? Miten hän arvioi joukkueen kautta kokonaisuutena? Kuinka tosissaan EPS lähtee tavoittelemaan paikkaa Ykkösliigassa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Muita uutisia