PalloTV - Väyrynen jatkaa, mutta työnantaja vaihtuu
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
25.11.2023

Väyrynen jatkaa, mutta työnantaja vaihtuu

FC Honka ry:n edustusjoukkueen taustajoukko on fysiikkavalmentajaa vaille valmis. Väyrynen jatkaa juuri alkaneessa pestissä, mutta palkanmaksajana on yhdistys Esport Honka Oy:n sijasta.

Mika Väyrynen on FC Honka ry:n edustusjoukkueen päävalmentaja. Ratkaisu on odotettu, sillä Väyrynen ehti jo allekirjoittaa sopimuksen FC Honka/Akatemian päävalmentajan tehtävistä. FC Hongan edustustoimintaa hallinnoineen Esport Honka Oy:n konkurssin myötä sopimus kuitenkin raukesi. FC Honka ry aikoo jatkaa seuran edustusjalkapalloilua akatemian sarjapaikalla Kakkosessa.

Pelaajauransa päättymisen jälkeen Väyrynen hyppäsi suoraan sivurajan toiselle puolelle. Hän toimi HJK:n liiga- ja reservijoukkueiden valmennusryhmissä kausina 2018-20, kunnes siirtyi Klubi 04:n päävalmentajaksi kaudeksi 2021. Seuraavana vuonna Väyrynen piti sapattia valmentamisesta. Päättyneellä kaudella hän valmensi FC Hongan 10-vuotiaiden joukkuetta. Pelaajauransa hän päätti HIFK:ssä kauden 2017 jälkeen.

Väyrysen kakkosvalmentaja on Edward Kukko, joka on toiminut pitkään mm. talenttivalmentajana FC Hongassa. Maalivahtivalmentajia tulee kaksi. Liigajoukkueen maalivahtivalmentaja Miika Salmi ja akatemiajoukkueen vastaavassa pestissä ollut Pasi Hilli ottavat veräjänvartijat vastuulleen.

Joukkueenjohtajana jatkaa tehtävää useita vuosia hoitanut Pirkko Ilmonen. FC Honka ry:n kilpailu- ja olosuhdepäällikkönä sekä naisten liigajoukkueen managerina työskentelevä Velimatti Sutela ottaa pelaajasopimusneuvottelut harteilleen.

Seura hakee vielä fysiikkavalmentajaa.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia