PalloTV - Brassi Carlos palaa Helsinkiin - Uusi joukkue Klubi 04
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
23.01.2022

Brassi Carlos palaa Helsinkiin – Uusi joukkue Klubi 04

HJK ja Erikson Carlos Batista dos Santos, 26, ovat tehneet kauden 2022 kattavan sopimuksen, jossa on liigaoptio kaudesta 2023. Nimellä Erikson Carlos pelaava hyökkääjä tuo kokemusta Klubi 04:n miehistöön.

Belo Horizonten kaupungista kotoisin oleva brasilialainen siirtyi kotimaassaan kaudella 2018 Rio Brancosta lainalle Japanin liigaan SC Sagamiharaan, josta hän tuli Suomeen HIFK:n riveihin kaudeksi 2019.

Erikson Carlos on edustanut Veikkausliigassa kauteen 2021 asti HIFK:ta, josta hän siirtyi lainasopimuksella KTP:hen. Hänellä on tilillään 50 Veikkausliigan ottelua, joissa hän on tehnyt seitsemän maalia. Tehokkain kausi hänellä oli 2019, jolloin maaleja syntyi 21 ottelussa kuusi.

– Klubi 04:n runko koostuu 2003–2005 syntyneistä lupaavista pelaajista. Kokenut Erikson Carlos pystyy auttamaan esimerkillään ja rutiinillaan meidän nuoria pelaajia. Tunnemme pelaajan taustan hyvin ja tässä tilanteessa pystymme molemmat auttamaan toisiamme, HJK:n pelaajatarkkailija Henri Määttä kommentoi seuran lehdistötiedotteessa.

Ezeh, Kujasalo ja Häggström myös uusia värväyksiä

HJK julkaisi jo aikaisemmin kahden uuden nuoren sopimukset Klubi 04:ään. Seuran oma juniori, vasta 15-vuotias David Ezeh on tehnyt seuran kanssa kaksivuotisen sopimuksen. Ezeh on hyökkääjä. Hän on pelannut aikaisemmin Gnistanissa ja HPS:ssä.

Niilo Kujasalo on keskikentän pohjapelaaja. Kujasalo on pelannut Ezehin tapaan jo monta vuotta Klubissa, mutta hänen alkuperäinen kasvattiseuransa on Käpylän Pallo.

Oscar Häggström vahvistaa Klubi 04:n puolustusta. Hän pelasi viime kauteen asti Käpylän Pallossa, jossa Häggström voitti B-poikien SM-kultaa.

Lähde: HJK / PalloTV

Artikkeliin liittyviä aiheita: