PalloTV - Miesten Kakkosen ennakko, lohko C: Päävalmentaja Rauno Ojanen, OLS

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
29.04.2022

Miesten Kakkosen ennakko, lohko C: Päävalmentaja Rauno Ojanen, OLS

Kakkosessa on otettu jo varaslähtö, mutta toden teolla kausi alkaa viikonloppuna. PalloTV:n ennakkosarja on paneutunut jokaiseen kolmeen lohkoon hiukan eri näkökulmista. Neliosaisessa sarjassa on ollut haastateltavana valmentaja, pelaaja ja seurajohtaja. Sarja päättyy nyt, kun suunsa aukaisee perinteisesti suorasanaisena tunnettu AC Oulun reservien OLS:n päävalmentaja Rauno Ojanen.

Oulussa on edelleen kolme Kakkosen joukkuetta. Yksi niistä on OLS:n junioriputken päänä toimiva AC Oulun reservijoukkue, joka pelaa sarjassa vanhan emäseuransa nimellä. Toisen pelaajapolun kärjessä on Hercules, jonka taustalta löytyvät mm. Ajax Sarkkiranta, Haukiputaan Pallo ja Tervarit-juniorit. Kolmantena seurana operoi OTP, jolla on oma filosofia, oma juttunsa ja vahvasti ulkomaalaispelaajien sävyttämä joukkue. Sama kysymys kuin Jyväskylään, onko kolme jo liikaa? Löytyykö kaikille tilausta ja tilaa?

Millaisella joukkueella OLS lähtee Ojasen opeilla sarjaan? Mille seuralle Ojanen heittää suosikin viitan? Entä ennakkosarjan teeman mukaisesti millaisena hän näkee sarjan kehityskaaren vuosien varrella? Viimeisessä osassa on hyvä katsoa myös tulevaisuuteen. Mikä on Ojasen visio? Millaisena hän näkee Kakkosen tulevaisuuden?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia