PalloTV - Camara vahvistaa Kiffeniä - Kakkosessa myös muita siirtoja
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
06.05.2021

Camara vahvistaa Kiffeniä – Kakkosessa myös muita siirtoja

Kakkosen seurat eri puolilla Suomea ovat hankkineet uusia pelaajia.

FC Kiffen nappasi itselleen liigakokemusta omaavan hyökkääjän, kun guinealaislähtöinen Demba Camara vaihtoi paidan väriä Helsingin sisällä, Atlantiksesta Mustiin hurmureihin. Camara pelasi FC Interissä vuosina 2013-2015, jolloin hänelle kertyi lähinnä jämäminuuteista 26 Veikkausliigan ottelua. Sittemmin hän on pelannut Kakkosessa ja Kolmosessa. Camaran viime kauden saldo Atlantiksessa oli täydet 17 ottelua ja kolme maalia.

GBK kaappasi Lämsän Porista

Kokkolasta kantautuneet uutiset kertovat GBK:n vahvistaneen sekä joukkuettaan että taustaryhmäänsä. GBK:n uusi pelaaja on 24-vuotias keskikenttämies Joni Lämsä, joka solmi seuran kanssa yksivuotisen pelaajasopimuksen. Lämsä pelasi kolme viimeistä kautta Musan Salamassa, mutta oli ollut tähän asti ilman pelaajasopimusta. Ennen siirtymistään Poriin hän pelasi koko aikuisuransa ajan OPS:ssa.

Koko peliuransa Kokkolan seuroja edustanut Miika Hohenthal, 32, päätti jo aikaisemmin ripustaa nappulakengät naulaan. Nyt hänestä tulee GBK:n valmennusryhmän jäsen. Chris Corcoran kantaa edelleen päävastuun.

Järvinen Jyväskylään, toinen Tampereelle

Ilveksen juniorimyllyn läpikäynyt keskikenttäpelaaja Julius Järvinen siirtyy FC Vaajakosken riveihin. Järvinen hakee uusia tuulia peliuralleen Jyväskylän suunnalta pelattuaan aikaisemmin ainoastaan Tampereella.

Ilves-Kissat täydensi maalivahtiosastoaan. Roope Järvisestä, joka Palloliiton tulospalvelutilastojen mukaan pelasi viimeksi Lahden Reippaassa kaudella 2019, tulee tamperelaisseuran kolmas maalivahti. Hän kilpailee peliajasta Sami Majan ja Joni Miettusen kanssa.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: