PalloTV - KCFC täydensi rivejään neljällä pelaajalla

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
19.05.2021

KCFC täydensi rivejään neljällä pelaajalla

Pienellä ringillä talvikauden operoinut Kemi City FC on saanut helpotusta pelaajapulaansa. Seura solmi sopimukset neljän eri pelaajan kanssa. Tuoreimmat allekirjoitukset ovat keskikentän Eemil Koskela ja Joona Kähkönen, maalivahti Vaiyakorn Musikatan sekä monikäyttöinen Ayoub Sadki.

Koskela on kemiläisen jalkapallokoulun kasvatti, joka palaa kotikonnuilleen opiskeltuaan Jyväskylässä. Koskela pelasi kymmenkunta ottelua edustaen Kemi Cityä Kakkosessa ja KePS Akatemiaa piirisarjoissa. Kähkönen tulee Kemiin Rovaniemi Football Academystä.

Sadki edusti viime kaudella FC Espoota ja Lahden Reipasta.

Musikatan on Koskelan tapaan kemiläisen juniorimyllyn läpikäyneitä pelaajia. Hänestä tulee yhdellä maalivahdilla talven selvinneen seuran toinen maalivahti. Vilho Tuokkola kantanee päävastuun torjunnoista. Musikatanille on luvassa peliaikaa KePS Akatemiassa, jossa hän pelasi viime kaudella.

Kemillä on kiikarissa myös viides pelaaja. OTP:n paidassa viime kaudella 11 maalia tehnyt ranskalaishyökkääjä Stephane Blanc odottaa kotimaassaan vapautumistaan koronakaranteenista.

Korona on haitannut Kemiä enemmän kuin Kakkosen C-lohkon muita seuroja. KCFC pääsee aloittamaan sarjakautensa vasta viikonloppuna, jolloin se isännöi SJK Akatemiaa. Kemi joutuu lähtemään peliin vajaamiehisenä. Seuran hankkimista turkkilaispelaajista vasta yksi on saanut työluvan.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: