PalloTV - Kakkosen viikkoraportti
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.05.2021

Kakkosen viikkoraportti

Kakkosen C-lohkon viikko sisälsi seitsemän ottelua, joissa mässäiltiin maaleilla ja erotuomari kävi takataskullakin useamman kerran. Vain yksi ottelu, sunnuntaina pelattu RFA - FC Vaajakoski, päättyi vähämaalisesti tulokseen 1-0 (0-0). Rovaniemeläisryhmä kiipesi voitollaan sarjataulukon ykköspaikalle. Ainoan maalin viimeisteli Ville Ojala.

Viikko alkoi jo maanantaina, jolloin JJK Jyväskylä matkasi Seinäjoelle paikallisen nuorten akatemian vieraaksi. Viime kaudella Ykkösessä pelannut ryhmä pöllytti kauden avauksen alla valmentajanvaihtokohun keskelle joutunutta vierastaan maalein 3-1 (1-1). Daniel-Kristian Säily ja Omar Adawi osuivat kotijoukkueelle. Yksi maaleista oli oman pelaajan tekemä. Mikko Manninen vastasi vieraiden tasoituksesta.

Lauantaina sarjan oululaisjoukkueet napsivat pisteitä. Vaatimattomasti kauden aloittanut Hercules otti avausvoiton murskaamalla GBK:n peräti 6-0 (3-0). Isännät onnistuivat laajalla rintamalla. Samuli Leppälä teki kaksi maalia, mutta muut osumat merkittiin eri pelaajien nimiin. OTP nousi kahden maalin tappioasemasta 2-2 (2-0) tasapeliin JBK:ta vastaan. Antonio Hotta ja Benjamin Östman olivat pietarsaarelaisten maalintekijät. Michael Ibiyomi teki OTP:n molemmat.

Oululaislippu ei heilunut enää sunnuntaina, kun sarja-avauksessaan reilusti turpiin OTP:ltä ottanut Närpes Kraft löi OLS:n kanveesiin lukemin 4-1 (3-0). Ottelu oli pelattu jo ennen puolta tuntia, kun Kraft oli Muhamed Omicin ja Alberton Macomban maaleilla 2-0 johdossa.

Jyväskylässä ja Kemissä riitti kirjattavaa maalien sekä punaisten korttien muodossa. JJK Jyväskylä kuritti Vaasan IFK:ta lukemin 4-0 (2-0). Niklas Kauppisen (2) ja Vertti Lepon heiluteltua maaliverkkoja. Kahden kentältäpoiston lisäksi VIFK:n murheellista päivää täydensivät yksi oma maali ja rangaistuspotku, jolla JJK meni 1-0 johtoon. Toinen ulosajo ei vaikuttanut enää lopputulokseen, sillä JJK oli siinä vaiheessa maalinsa tehnyt.

Kemissä paikallinen KCFC sai sarja-avauksessaan selkäsaunan SJK Akatemialta maalein 0-5 (0-2). Joel Laitinen, Säily, Robbie Malolo ja Kinglsey Ofori tekivät maaleja. Ottelun toinen maali oli tämän viikon kolmas oma maali.

Kemi joutui seuraavaa otteluaan silmällä pitäen todella vaikeaan paikkaan, sillä se menetti jo ennestään kapeaksi tiedetystä ringistään kaksi pelaajaa pelikieltolaisten listalle. Nytkin vaihtopenkillä oli vain kaksi kenttäpelaajaa ja varamaalivahti. Ykkösmaalivahti Vilho Tuokkolan menetys kirpaisee erityisesti, sillä seuraavissa peleissään Kemi City joutuu tulemaan toimeen pelaajalla, jolla on torjuntakokemusta lähinnä piiritason sarjoista.

Yleisö on pääsemässä vihdoin katsomon lehtereille koronasulkujen jälkeen. JJK:n kotiottelua katsoi seuran ilmoituksen mukaan 612 silmäparia. Närpiössä oli paikalla reilut 300 katsojaa. Muuten niissä otteluissa, jotka on tähän mennessä C-lohkossa saatu pelattua yleisön läsnäollessa, on ollut satakunta katsojaa tai alle.

A- ja B-lohko käynnistyvät tällä viikolla.

Pallo-TV seuraa Kakkosen otteluita viikottaisten raporttien muodossa. Jos sarjan otteluissa tapahtuu jotain merkittävää tai pelataan ns. isoja otteluita, otetaan yksittäisiäkin pelejä erikseen käsittelyyn.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: