PalloTV - Nuutinen astuu Klubi 04:n vetäjäksi
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
30.11.2021

Nuutinen astuu Klubi 04:n vetäjäksi

HJK:n reservijoukkueen Klubi 04:n valmennus vaihtuu. Päävalmentajaksi tulee Miika Nuutinen, joka valmensi viime kaudella helsinkiläisen Käpylän Pallon U17 -poikien joukkuetta. KäPa voitti Nuutisen ohjastamana ikäluokan Suomen mestaruuden vain yhden tappion rasittamana. Uuden valmentajan sopimus on pituudeltaan kaksivuotinen.

Nuutinen lähtee uuteen pestiin innostuneella mielialalla.

– Olen erittäin innoissani. Tämä on itselleni iso askel, kun juniorivalmentajana tulen ensimmäistä kertaa aikuisten joukkueeseen. HJK, totta kai, on suurin ja kaunein tässä maassa. Monta vuotta olen valmentanut HJK:n joukkueita vastaan – niissä otteluissa on aina ollut extra latausta – , ja nyt on tosi siistiä päästä tälle puolelle, Nuutinen kommentoi HJK:n lehdistötiedotteessa.

Tuomas Silvennoinen on kiinnitetty Klubi 04:n toiseksi valmentajaksi 1+1 -vuotisella sopimuksella. Tuore työpari kohtasi kesällä toisensa vaihtopenkkien vastakkaisissa päissä. Silvennoinen oli nimittäin JIPPO:n U17 -poikien päävalmentaja edellisellä kaudella.

Silvennoisella on myös päävalmentajakokemusta STPS:ssä sekä apuvalmentajameriittejä Italiasta asti. Hän on hakenut valmentajakoulutusta Portugalista, Lissabonin yliopiston urheilutieteellisen tiedekunnan jalkapallolinjalta.

Nuutinen ja Silvennoinen osallistuvat myös HJK:n liigajoukkueen valmennustiimin työskentelyyn.

Klubi 04 pelasi viime kaudella Ykkösessä, josta se putosi takaisin Kakkoseen. Päävalmentajana toimi entinen huippupelaaja Mika Väyrynen, jonka uran jatkosuunnitelmista ei ole tihkunut tietoja.

Artikkeliin liittyviä aiheita: