PalloTV - Nuutinen astuu Klubi 04:n vetäjäksi
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
30.11.2021

Nuutinen astuu Klubi 04:n vetäjäksi

HJK:n reservijoukkueen Klubi 04:n valmennus vaihtuu. Päävalmentajaksi tulee Miika Nuutinen, joka valmensi viime kaudella helsinkiläisen Käpylän Pallon U17 -poikien joukkuetta. KäPa voitti Nuutisen ohjastamana ikäluokan Suomen mestaruuden vain yhden tappion rasittamana. Uuden valmentajan sopimus on pituudeltaan kaksivuotinen.

Nuutinen lähtee uuteen pestiin innostuneella mielialalla.

– Olen erittäin innoissani. Tämä on itselleni iso askel, kun juniorivalmentajana tulen ensimmäistä kertaa aikuisten joukkueeseen. HJK, totta kai, on suurin ja kaunein tässä maassa. Monta vuotta olen valmentanut HJK:n joukkueita vastaan – niissä otteluissa on aina ollut extra latausta – , ja nyt on tosi siistiä päästä tälle puolelle, Nuutinen kommentoi HJK:n lehdistötiedotteessa.

Tuomas Silvennoinen on kiinnitetty Klubi 04:n toiseksi valmentajaksi 1+1 -vuotisella sopimuksella. Tuore työpari kohtasi kesällä toisensa vaihtopenkkien vastakkaisissa päissä. Silvennoinen oli nimittäin JIPPO:n U17 -poikien päävalmentaja edellisellä kaudella.

Silvennoisella on myös päävalmentajakokemusta STPS:ssä sekä apuvalmentajameriittejä Italiasta asti. Hän on hakenut valmentajakoulutusta Portugalista, Lissabonin yliopiston urheilutieteellisen tiedekunnan jalkapallolinjalta.

Nuutinen ja Silvennoinen osallistuvat myös HJK:n liigajoukkueen valmennustiimin työskentelyyn.

Klubi 04 pelasi viime kaudella Ykkösessä, josta se putosi takaisin Kakkoseen. Päävalmentajana toimi entinen huippupelaaja Mika Väyrynen, jonka uran jatkosuunnitelmista ei ole tihkunut tietoja.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia