PalloTV - KuPS Akatemia senegalilais-komentoon

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.03.2022

KuPS Akatemia senegalilais-komentoon

Päävalmentajaksi nimetty Issa Thiaw: "Meillä tulee olemaan hyvä ja vahva joukkue."

Senegalilainen Issa Thiaw on KuPS Akatemian uusi päävalmentaja. KuPS Akatemia on aloittamassa ensimmäistä kauttaan Kakkosessa otettuaan haltuunsa seuran entisen farmiyhteistyökumppanin KuFu-98:n sarjapaikan.

Thiaw on entinen keskikenttäpelaaja, jonka ura päättyi vaikeaan polvivammaan 27-vuotiaana. Thiaw ehti pelata Suomessa Ilveksessä ja KuPS:ssa. Tamperelaisseuraa hän edusti kauden 2018, jonka jälkeen Thiaw siirtyi Kuopioon. Peliura päättyi FC Hakaa vastaan pelattuun Suomen Cupin otteluun tammikuussa 2020.

Peliuran päättymisen jälkeen Thiaw jäi Kuopioon opiskelemaan. Viime kaudella hän liittyi valmentajaksi KuPS:n junioriorganisaatioon. Hän on ollut mm. A-poikien joukkueen valmennusryhmässä.

KuPS:n verkkosivuilla Thiaw kuvailee itseään pelaajaläheiseksi valmentajaksi.

– Pyrin olemaan pelaajilleni helposti lähestyttävä, mutta vaadin heiltä myös paljon. Meillä tulee olemaan hyvä ja vahva joukkue ja tarkoituksenamme on pelata samanlaista jalkapalloa kuin Veikkausliiga-joukkue. Odotan paljon tulevalta kaudelta, Thiaw kommentoi.

KuPS aikoo julkaista akatemiajoukkueensa kokoonpanon lähiaikoina.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia