PalloTV - Chidi jatkaa uraansa Ilves-Kissoissa

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.03.2022

Chidi jatkaa uraansa Ilves-Kissoissa

Tamperelaisseura hakee vielä puolustuspään vahvistusta.

Pelaajasiirtorumba valuu kiihtyvää tahtia kohti Kakkosta, kun Veikkausliigan ja Ykkösen seurat alkavat olla valmiina viime hetken täsmävahvistuksia lukuun ottamatta. Yksi tuoreimmista siirtyjistä on Suomen kentillä pitkään viihtynyt nigerialaispelaaja Samuel Chidi, jonka ura jatkuu Tampereen-Viipurin Ilves-Kissoissa vuoden mittaisella sopimuksella.

Chidi pelasi FC Hakassa neljä viimeistä kautta, joista kaksi Ykkösessä ja kaksi Veikkausliigassa. Viime kaudella hän ei enää kuulunut seuran avainpelaajiin, vaan joutui tyytymään 14 liigaotteluun ja keskimäärin vajaan tunnin mittaiseen kentälläoloaikaan.

Chidi on 31-vuotias laitahyökkääjä, joka on pelannut pitkään Suomessa. FC Hakan lisäksi hän on pelannut eri sarjoja FC Legirus Interissä, Atlantis FC:ssä, JIPPO:ssa, Rovaniemen Palloseurassa ja AC Kajaanissa.

– Mahtavaa saada kokenut hyökkäyspään pelaaja joukkueeseen, joka on pelannut Veikkausliigaa Hakassa viimeset vuodet. Chidi on vahva 1v1 pelaaja josta uskomme saavamme kesällä tehoja syöttöjen ja maalien muodossa, Ilves-Kissojen päävalmentaja Mikko Innanen kommentoi seuran kotisivuilla.

Ilves-Kissat teki myös vuoden mittaisen sopimuksen naapuriseurasta siirtyvän Antti Kujalan kanssa. TPV:n kasvatin sopimuksessa on purkupykälä, joka mahdollistaa Kujalan siirtymisen ulkomaille kesken kauden.

Ilves-Kissojen kassakaapissa on nyt 22 pelaajasopimusta, joista kahta ei ole julkaistu. Lisäksi seura kertoo vielä etsivänsä vahvistusta puolustukseen.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia