PalloTV - KajHa löysi maalivahdin ja hyökkääjän Portugalista

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
24.07.2022

KajHa löysi maalivahdin ja hyökkääjän Portugalista

Jarvan loukkaantuminen ja Santosin lähtö pakotti seuran pelaajamarkkinoille.

Kakkosen C-lohkossa pelaavassa Kajaanin Hakassa on tapahtunut pelaajamuutoksia. Seura saa kaksi uutta pelaajaa - maalivahdin ja hyökkääjän - Portugalista sekä yhden omista junioreista. Kaksi jättää Kainuun maisemat taakseen ja siirtyy muualle.

KajHa joutuu luopumaan Kenedy Santoksesta ja Joao Valerasta, joiden sopimukset on purettu seuran kotisivujen tietojen perusteella pelaajien omasta aloitteesta. Molempien lähdön taustalla ovat henkilökohtaiset syyt. KajHa:n ykkösmaalivahti Paavo Jarva on pois vahvuudesta pitkään, sillä hän loukkaantui aiemmin tällä kaudella ja odottaa pääsyä leikkaukseen.

Santos ehti pelata kahdeksan ottelua ja hän lähti maasta KajHa:n maalintekijätilaston ykkösnimenä. Santos teki viisi maalia. Falera pelasi yhdeksässä ottelussa ja onnistui kahdesti maalinteossa. Jarvan saldo jäi kolmeen. Hänen viimeinen pelinsä oli toukokuun puolivälissä, jolloin Jarva tuli ajetuksi kentältä punaisen kortin saattelemana.

Maalivahdin ja ykköshyökkääjän paikkaajat tulevat Portugalista. Ykkösmaalivahdin viitan ottaa harteilleen vasta 19-vuotias David Romana. Hän pelasi viimeksi Rio Aven nuorten joukkueessa. KajHa kuvaa Romanaa erinomaiseksi reaktiotorjujaksi ja hyväksi pelaamaan jalalla.

Carlos Ferreira tulee paikkaamaan hyökkäyspään aukkoa. Ferreira pelasi viime kaudella (2021-22) kahdessa eri seurassa. Hän aloitti kauden SC Mirandelassa, mutta siirtyi vuodenvaihteessa CD Cinfãesiin. KajHa on tehnyt pelaajasopimuksen myös yhden oman kasvatin kanssa. Aapo Karjalaisen allekirjoittama, loppuvuoden kestävä paperi mahdollistaa hänen pelaamisensa myös edustusjoukkueessa.

Täksi kaudeksi paluun Kakkoseen tehnyt KajHa on kohtuullisen pirteän alun jälkeen valunut putoamisviivan tuntumaan. Se on kaksi pistettä ensimmäistä putoajan paikkaa hallussaan pitävää OTP:tä edellä.

Artikkeliin liittyviä aiheita: