PalloTV - Mika Väyrynen palaa parrasvaloihin
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
15.10.2023

Mika Väyrynen palaa parrasvaloihin

Entinen maajoukkuepelaaja ottaa hoitaakseen FC Honka Akatemian valmennuksen.

Mika Väyrynen on Kakkosessa pelaavan FC Honka/Akatemian uusi päävalmentaja. Hän palaa parin vuoden hiljaiselon jälkeen eturiviin. Väyrynen oli tämän kauden valmentajana FC Hongan P10 (2014) Musta -joukkueessa. Viime kaudella hän piti taukoa valmennustöistä.

Väyrynen aloitti valmentamisen HJK:n organisaatiossa. Hän oli liiga- ja reservijoukkueen valmennusryhmässä kausilla 2018-20, kunnes hyppäsi Klubi 04:n päävalmentajaksi Ykkösessä kaudella 2021. Hollannissa ammattilaisena pelannut Väyrynen lopetti pelaajauransa HIFK:n paidassa kauteen 2017.

FC Hongan ilmapiiri ja seuran halu viedä nuoria pelaajia eteen päin sai Väyrysen tarttumaan akatemiavalmentajan tehtävään.

– Olen tykännyt todella paljon Hongan ilmapiiristä, mikä on ollut aina tuolla pienemmissäkin asti. On ollut sellainen fiilis, että täällä halutaan nuoria pelaajia viedä eteenpäin, Väyrynen kertoo FC Hongan verkkosivuilla.

– Keskusteluissamme ilmaisin myös sen, että haluan tehdä oman työni niin hyvin, että pystyn auttamaan nuoria pelaajiamme saavuttamaan edustusjoukkueen ja saamme sinne enemmän omavaraisuutta. Jos pystyn auttamaan pelaajia, he ovat valmiina tekemään vaadittavan työn ja pelaavat jossain vaiheessa Tapiolan nurmella edustusjoukkueessa, Väyrynen jatkaa.

FC Honka/Akatemia pelaa ensi kaudella neljänneksi sarjatasoksi putoavassa Kakkosessa. Joukkue jäi puolivälin paikkeille tämän kauden B-lohkon sarjataulukossa.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia