PalloTV - JJK:lle ranskalaisvahvistus
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
12.04.2021

JJK:lle ranskalaisvahvistus

JJK Jyväskylä saa riveihinsä ulkomaalaisvahvistuksen. Seura on tehnyt yksivuotisen pelaajasopimuksen 25-vuotiaan ranskalaisen keskikenttäpelaajan Antoine Lemarién kanssa. Lemarié on ollut Jyväskylässä testijaksolla jonkin aikaa ja vakuutti otteillaan JJK:n valmentajan Ari Kosken. Aivan hyppy tuntemattomuuteen Lemarié ei ole, sillä edellisellä kaudella hän pelasi FC Espoossa.

– Antoine on positiivinen ja energinen kaveri, jolla on hyvä vasen jalka. Hakee ehkä vielä vähän omaa roolia ja pelipaikkaa, mutta tuo varsinkin laitapelaamiseen meille hyviä vaihtoehtoja. Siellä kun ei liikaa pelaajia nyt loukkaantumisten vuoksi ole ollut, valmentaja Koski kuvaili tuoretta sopimuspelaajaansa JJK:n kotisivuilla.

Lemairié oli kokoonpanossa, kun JJK hävisi eilen Oulussa pelatun harjoitusottelun sarjanousija OTP:lle 0-1.

JJK sai rinkiinsä myös toisen vahvistuksen, kun Niilo Jokinen tuli Tampereen seudulta opiskeluiden perässä Jyväskylään. Jokinen on pelannut aikaisemminkin JJK:ssa.

Hedman jatkaa Kokkolassa

GBK on tehnyt yksivuotisen jatkosopimuksen Aaro Hedmanin kanssa. Hän on kokenut pelaaja ja tärkeä palanen nuorentuvan GBK:n paletissa.

Hedman pelasi Kakkosessa ensimmäisen kerran jo kymmenen vuotta sitten. Debyyttikautensa jälkeen hän siirtyi useaksi vuodeksi paikalliskilpailija KPV:n paitaan ennen paluutaan kasvattajaseuraansa.

Jokiselle jatkosopimus Kiffenin kanssa

Viikonlopun sopimusuutisiin kuului myös Antti Jokisen jatkosopimus FC Kiffenin kanssa. Hän jatkaa Mustien Hurmureiden puolustuksessa alkavan kauden kattavalla kontrahdilla.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: