PalloTV - FC Vaajakoskelle yli 300 ottelun jatkosopimukset
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Suomen Cup

Ykkönen

Suomen Cup

Kansallinen Liiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.04.2021

FC Vaajakoskelle yli 300 ottelun jatkosopimukset

FC Vaajakosken toiminnanjohtajan printteri on suoltanut paperia tiuhalla tahdilla viime päivinä. Seura on tehnyt jatkosopimukset kolmen kokeneen runkopelaajan kanssa. Jatkajia ovat Santtu Laaksonen, Tomi Karlstedt ja Peetu Lintinen.

Jokainen jatkosopimuksen allekirjoittanut pelaaja kuuluu seuran kokeneeseen kaartiin ja on edustanut FC Vaajakoskea pitkän aikaa.

Ylivoimaisesti kokenein on Tomi Karlstedt, joka täyttää vuoden lopussa jo 40 vuotta. Hän on suoranainen seuraikoni, sillä Karlstedt on pelannut FC Vaajakosken paidassa parikymmentä vuotta neljällä eri vuosikymmenellä. Pelaajalla on harvinaista seurauskollisuutta. Karlstedt on jatkanut FC Vaajakosken paidassa sarjatasosta riippumatta yhtä vuoden mittaista JJK-visiittiä lukuun ottamatta.

– Jatkan joukkueessa hyvillä mielin. FCV tarjosi selvästi parasta sopimusta, joten valinta oli lopulta helppo. Odotuksissa ensi kaudesta on lohkon kärkipäähän sijoittuminen, Karlstedt kommentoi jatkosopimustaan FC Vaajakosken verkkosivujen toimitukselle.

Pian 29 vuotta täyttävä Lintinen aloittaa jo kahdeksannen kauden Vaajakoskella. Kovimman panoksen hän antoi seuralleen toissa kaudella, kun Lintinen pelasi täyden ottelumäärän ja teki 16 maalia.

– Vaikka viime kausi ei ollut maalimäärällisesti aivan toissakauden veroista tykitystä, oli Peetun kokonaisvaltainen pelaaminen todella korkealla tasolla ja hän kantoi joukkuetta peleissä omalla tekemisellään läpi koko kauden nousten esille silloin, kun sitä eniten tarvitsimme. Erityisesti Lintinen paransi aiemmasta puolustussuuntaan ja työmäärä otteluissa oli valtava, FC Vaajakosken päävalmentaja Sami Okkonen analysoi Lintistä.

– Pieni huili teki varmasti hyvää kauden jälkeen ja ensi kesänä voidaan nauttia taas Peetu-showsta Vaajakosken sametilla.

Jatkajien joukossa on myös Santtu Laaksonen, joka kantoi FC Vaajakosken kapteenin nauhaa viime kauden lopussa. Myös hän on pelannut pitkään Vaajakoskella - jo vuodesta 2014 lähtien.

– Sane on johtavia pelaajia sarjassa, pelaa hän sitten keskuspuolustuksessa tai keskikentän keskustassa. Lisäksi hän on erittäin tärkeä johtajatyyppi, joka tuo vaatimustasoa, kommunikaatiota ja laatua päivittäiseen tekemiseen joukkueen arjessa, Okkonen hehkutti Laaksosta.

Sopimuskolmikolla on yli 300 ottelun kokemus Kakkosessa. Kolmikko pääsee tositoimiin 9. toukokuuta. FC Vaajakoski saa silloin kotikentällä vastaansa GBK:n.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia