PalloTV - Kemille tulossa kolme turkkilaista
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
23.04.2021

Kemille tulossa kolme turkkilaista

Kemi City FC:n ulkomaalaisvahvistusten edessä ollut savuverho on hälvenemässä. Seura on saamassa kolme uutta nuorta pelaajaa, joiden kotiosoite on Turkissa.

Uusista pelaajista 21-vuotias Ugur Özder on seuralle tuttu mies jo entuudestaan. Hän pelasi Kemissä kaudella 2018, jolloin hän esiintyi PS Kemi Akatemian paidassa Pohjois-Suomen Kolmosessa. Özder ehti pelata yhden ottelun Veikkausliigaakin. Kemissä ura tyssäsi loukkaantumiseen, minkä jälkeen Özder pelasi kotimaassaan amatöörisarjoissa ja harjoitteli Antalyasporin mukana.

Kaksi muuta pelaajaa - 19-vuotias Abdullah Kayalik ja 18-vuotias Tunahan Yilmaz - siirtyvät Kemiin Alanyasporin organisaatiosta. Kayalik on harjoitellut seuran kakkosjoukkueen mukana. Yilmaz on pelannut junioreiden otteluita.

Sopimus- ja siirtopaperiasiat ovat kunnossa, joten pelaajat odottavat enää työlupia.

Kemi on pelaajamarkkinoilla edelleen liikkeellä, sillä joukkueen rinki on kapea.

Sibson valmennuksen tueksi

Kemi City FC saa myös vahvistuksia rajojen takaa myös valmennukseen. Kaupungissa toissa kaudella piipahtaneesta englantilaisesta Dean Sibsonista tulee Mikko Vilmusen oikea käsi.

Kemi Cityn lisäksi Sibson hyppää Kemin Palloseuran juniorikoordinaattorin tehtävään. Hänen työsarkanaan on valmennuksen koordinointi ja valmentajien sisäinen koulutus.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: