PalloTV - Kakkosen viikkoraportti
TULEVAT PELIT:

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
10.05.2021

Kakkosen viikkoraportti

Kakkosen sarjakausi saatiin vihdoin käyntiin, kun C-lohkossa pelattiin neljä ottelua viikonvaihteen aikana. A- ja B-lohkojen ensimmäiset pistetaistot ovat ohjelmassa vasta toukokuun lopussa.

Kolme viikonlopun neljästä ottelusta pelattiin perjantaina, jolloin olosuhteet pohjoisemmassa Suomessa olivat arktiset.

Oulussa kausi aloitettiin paikallisottelulla, jossa lohkon yhdeksi suosikiksi tituleerattu JS Hercules hävisi yllättäen huomattavan vaatimattomammista lähtökohdista kauden starttiin suunnanneelle AC Oulun kakkosjoukkueelle OLS:lle. Liigajoukkueesta peliaikaa hakemaan tullut espanjalaisvahvistus Diego Diz teki ottelun ainoan maalin, kun OLS voitti pelin 1-0 (1-0).

Rovaniemellä satsauksia joukkueeseensa tehnyt nousija OTP joutui tyytymään 2-2 (1-1) tasapeliin paikallista RoPS:n akatemiaa vastaan. OTP meni Jyri Vääräniemen maalilla johtoon, mutta RFA käänsi pelin edukseen Jarkko Luiron ja Rasmus Degermanin osumilla. Callistus Chukwu maalasi loppuluvuiksi 2-2.

JBK kellisti viime kaudella Ykkösessä pelanneen SJK Akatemian 3-2 (2-0). Kotijoukkue onnistui laajalla rintamalla. Samuel Uusitalo, Benjamin Östman ja Kevin Larsson vastasivat pietarsaarelaisten osumista. SJK Akatemian maalinteko oli Georg Westerlundin varassa.

FC Vaajakoski oli äitienpäivänä tyly isäntä nuorentuneelle GBK:lle. Puolitoistatuntisen jälkeen tulostaululla seisoneet 3-0 (2-0) eivät jättäneet selittelyille sanansijaa. Saboor Salim osui kahdesti ja Kimmo Huisman kerran.

Pallo-TV seuraa Kakkosen otteluita viikottaisten raporttien muodossa. Jos sarjan otteluissa tapahtuu jotain merkittävää tai pelataan ns. isoja otteluita, otetaan yksittäisiäkin pelejä erikseen käsittelyyn.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: