PalloTV - Kakkosen viikkoraportti

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
17.05.2021

Kakkosen viikkoraportti

Kakkosen viikko koostui ainoastaan neljästä C-lohkon ottelusta. A- ja B-lohko joutuvat odottamaan kauden avausta vielä pari viikkoa. C-lohkokin nilkuttaa. Ruotsin rajan tuntumassa oleva Länsi-Pohja eli Kemi-Tornion alue kärsii koronaepidemiasta muuta Lappia pahemmin, minkä vuoksi KCFC:n matka Jyväskylään peruuntui. JJK:n ja Kemin pelisarakkeessa onkin edelleen pyöreä nolla.

Helatorstaina pelattiin kaksi ottelua. Sarjaan noussut OTP kyykytti toista nousijaa Närpes Kraftia levein lukemin 4-0 (2-0). Maalintekijöinä kunnostautuivat Simon Thurling, Michael Ibiyomi, Callistus Chukwu ja Konstantin Belov.

Toisessa ottelussa Vaasan IFK antoi vahvan työnäytteen lyömällä JBK:n 4-1 (2-0). Eddie Hiekkanen järjesti ensimmäisen syyn juhliin jo kolmannen minuutin kohdalla. Filip Hiekkanen osui vielä kahdesti ja Hamed Ahmadi kerran. JBK:n lohdutuskavennuksen teki Kevin Larsson. Voitto oli myrskyvaroitus viime vuonna nipin napin säilyneeltä IFK:lta.

Lauantaina pallo sai kyytiä kahdessa ottelussa. Kaksi lohkon vahvaa ennakkosuosikkia olivat vastakkain Jyväskylässä, jossa FC Vaajakoski sai vieraakseen JS Herculesin. Oululaisten pasmat sekosivat jo matkalla, kun linja-autosta puhkesi rengas ja ottelun alku siirtyi kolmella vartilla. FC Vaajakoski meni kahden maalin karkumatkalle Julius Järvisen ja Matias Sarlinin maaleilla. Hercules sai toisella puoliajalla jalat vetreiksi. Muritala Adeniran viimeisteli kaksi osumaa, joista toisen pilkulta, ja pisteet jaettiin lopulta 2-2 (2-0) tuloksella.

OLS isännöi iltapelissä Rovaniemen akatemiaa, joka haki Oulusta pisteet Roni Pietsalon osumilla.

Videolla kooste ottelusta FC Vaajakoski - JS Hercules.

Pallo-TV seuraa Kakkosen otteluita viikottaisten raporttien muodossa. Jos sarjan otteluissa tapahtuu jotain merkittävää tai pelataan ns. isoja otteluita, otetaan yksittäisiäkin pelejä erikseen käsittelyyn.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: