PalloTV - Kakkosen viikkoraportti
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.07.2021

Kakkosen viikkoraportti

Kakkosessa vietettiin hiljaista kesälomaviikkoa. A-lohko palasi omalta tauoltaan seitsemän ottelun voimin. B- ja C-lohkossa keskityttiin auringosta nauttimiseen.

Lohko A: JäPS karkumatkalla

Järvenpään Palloseura repii A-lohkossa eroa muihin. Etu on kuitenkin rikoskohun keskelle joutuneella Atlantis FC:llä, joka on pelannut peräti kolme ottelua vähemmän kuin JäPS. Seurojen välinen ero on kuusi pistettä.

JäPS saalisti tämän viikon kahdesta ottelusta täydet kuusi pistettä. Se voitti ensin sarjapaikastaan taistelevan MYPA:n 4-2 (3-1) ja sen jälkeen Reippaan 3-1 (1-1). Kotiottelua lahtelaisia vastaan seurasi lähes kolme ja puolisataa katsojaa. JäPS onnistui viikon otteluissaan laajalla rintamalla. Miro Schwalenstöcker oli ainoa, joka teki maalin molemmissa otteluissa. Kaikki muut maalit jakaantuivat eri pelaajille.

Atlantis jatkoi JäPS:n imussa voittamalla NJS:n 2-0 (2-0). Odilon Kouakou ja Chijioke Ibekwe tekivät helsinkiläisten maalit.

PEPO Lappeenrannnan haaveet pysyä kärkikaksikon mukana koki kovan kolauksen Helsingissä. Se jäi tasapeliin sarjan häntäpäähän kuuluvan FC Kiffen kanssa. Lopputulos oli 2-2 (1-0). Tappiokin oli lähellä, mutta PEPO:n Juuso Enbuska teki tasoitusmaalin ottelun oltua jo kuudennella lisäminuutilla.

Viikon muissa otteluissa Peli-Karhut löi MiPK:n 2-0 (2-0), Käpylän Pallo kaatoi PK Keski-Uusimaan 2-1 (1-1) ja KuFu lisäsi MYPA:n tuskaa 1-0 (1-0) voitolla.

Lohko B: Ei voittoja Tampereelle

B-lohkon huomio keskittyi Tampereelle tällä viikolla. Sarjan kaikki kolme tamperelaisseuraa olivat osapuolina viikon kahdessa ottelussa.

TPV ja Ilves-Kissat tasasivat pisteet perjantaina pelatussa ottelussa. Lopputulos oli runsasmaalinen 3-3 (1-1). Paltsarien maaleista vastasivat Iltaf Danish, Akseli Lähteenmäki ja Miska Huttunen. Ilves-Kissoille osuivat Toni Toijala, Mika Ahonen ja Aleksi Siren.

Ilveksen reserviryhmä hävisi Grankulla IFK:lle 2-4 (0-4). Grani hurjasteli jo ensimmäisellä puoliajalla neljän maalin johtoon. Ilves/2:n suonenveto tapahtui toisen puolikkaan alussa, jolloin se teki kaksi maalia minuutin sisällä. GrIFK:n peliä johti Niko Pulkkinen, joka viimeisteli kaksi maalia.

GrIFK jatkaa erittäin tasaisen lohkon kärkikahinoissa. TPV:n ja erityisesti Ilves/2:n asemat sarjan hännillä ovat tukalat.

Lohko C: SJK Akatemia voitti KCFC:n

SJK Akatemia isännöi C-lohkon ainoassa ottelussa Kemi City FC:tä. Seinäjokiset jatkoivat kovakuntoista tahtiaan voittamalla vieraansa, mutta lopputulos oli aiemmasta poikkeava. Kemi kaatui Kingsley Oforin tekemällä maalilla "vain" 1-0 (1-0). Kauden aikaisemmissa otteluissa SJK Akatemia on jäänyt yhteen tehtyyn maaliin vain kerran.

SJK Akatemia johtaa sarjaa nyt seitsemällä pisteellä, mutta sen pahin uhkaaja OTP on pelannut yhden ottelun vähemmän. Kemi City FC on putoamisviivan alapuolella tasapisteissä yhdessä GBK:n kanssa. Matkaa viivan yläpuolella olevaan OLS:aan on neljä pistettä.

Videolla kooste ottelusta JäPS - Reipas.

Pallo-TV seuraa Kakkosen otteluita viikottaisten raporttien muodossa. Jos sarjan otteluissa tapahtuu jotain merkittävää tai pelataan ns. isoja otteluita, otetaan yksittäisiäkin pelejä erikseen käsittelyyn.

-Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita: