PalloTV - SalPa:lla kovat piipussa - Jakonen ja Guseff seuraan
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.11.2021

SalPa:lla kovat piipussa – Jakonen ja Guseff seuraan

Kakkosessa pelaava Salon Palloilijat on vakavasti hakemassa nousua Ykköseen. SalPa tiedotti tehneensä sopimuksen TPS:ssä pelanneen 24-vuotiaan hyökkääjän Oskari Jakosen kanssa. Sopimus on 1+1 -vuotinen, mikä antaa ymmärtää Jakosen mahdollisesti jatkavan seurassa, jos SalPa nousee Ykköseen.

Jakonen on SalPa:n oma kasvatti, joka siirtyi Turkuun kauden 2014 jälkeen. Sitä ennen hän käväisi Tanskassa FC Midtjyllandin nuorten joukkueen riveissä. Jakonen pelasi TPS:ssä yhteensä seitsemän kautta vuosina 2015-2021. Tänä aikana hänelle kertyi 46 liigaottelua ja neljä liigamaalia sekä 102 Ykkösen ottelua ja 13 maalia.

Jakonen hakee kasvattiseurastaan uutta puhtia uralleen, sillä päättyneellä kaudella vastuu TPS:ssä jäi vähiin. Hän pelasi 16 ottelussa, mutta keskimääräinen minuuttimäärä putosi 30 minuuttiin ottelua kohden.

- On kyllä todella hyvä fiilis palata kotiin SalPaan! Uudet tuulet seurassa vakuuttivat minut siitä, että tämä on juuri oikea askel minulle jalkapalloilijana, Jakonen kommentoi paluutaan SalPa:n verkkosivuilla.

SalPa julkisti jo aiemmin viikolla tehneensä sopimuksen Jonatan Guseffin kanssa. Tämä 186-senttinen nuori toppari palaa Suomeen länsinaapurista, jossa hän pelasi kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Ettanissa edustaen Åtvidabergs FF:ää.

SalPa:n valmentajaksi on nimitetty kokkolalaislähtöinen Tero Suonperä, jolla on runsaasti valmentajakokemusta niin miehissä, naisissa kuin junioreissa mm. Oulussa, Porissa ja Raumalla.

SalPa:n edustusjoukkueen toiminta on yhtiöitetty. Siitä vastaa jatkossa Swan Business & Sport Oy.

Artikkeliin liittyviä aiheita: