PalloTV - SalPa:lla kovat piipussa - Jakonen ja Guseff seuraan

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.11.2021

SalPa:lla kovat piipussa – Jakonen ja Guseff seuraan

Kakkosessa pelaava Salon Palloilijat on vakavasti hakemassa nousua Ykköseen. SalPa tiedotti tehneensä sopimuksen TPS:ssä pelanneen 24-vuotiaan hyökkääjän Oskari Jakosen kanssa. Sopimus on 1+1 -vuotinen, mikä antaa ymmärtää Jakosen mahdollisesti jatkavan seurassa, jos SalPa nousee Ykköseen.

Jakonen on SalPa:n oma kasvatti, joka siirtyi Turkuun kauden 2014 jälkeen. Sitä ennen hän käväisi Tanskassa FC Midtjyllandin nuorten joukkueen riveissä. Jakonen pelasi TPS:ssä yhteensä seitsemän kautta vuosina 2015-2021. Tänä aikana hänelle kertyi 46 liigaottelua ja neljä liigamaalia sekä 102 Ykkösen ottelua ja 13 maalia.

Jakonen hakee kasvattiseurastaan uutta puhtia uralleen, sillä päättyneellä kaudella vastuu TPS:ssä jäi vähiin. Hän pelasi 16 ottelussa, mutta keskimääräinen minuuttimäärä putosi 30 minuuttiin ottelua kohden.

- On kyllä todella hyvä fiilis palata kotiin SalPaan! Uudet tuulet seurassa vakuuttivat minut siitä, että tämä on juuri oikea askel minulle jalkapalloilijana, Jakonen kommentoi paluutaan SalPa:n verkkosivuilla.

SalPa julkisti jo aiemmin viikolla tehneensä sopimuksen Jonatan Guseffin kanssa. Tämä 186-senttinen nuori toppari palaa Suomeen länsinaapurista, jossa hän pelasi kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla Ettanissa edustaen Åtvidabergs FF:ää.

SalPa:n valmentajaksi on nimitetty kokkolalaislähtöinen Tero Suonperä, jolla on runsaasti valmentajakokemusta niin miehissä, naisissa kuin junioreissa mm. Oulussa, Porissa ja Raumalla.

SalPa:n edustusjoukkueen toiminta on yhtiöitetty. Siitä vastaa jatkossa Swan Business & Sport Oy.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia