Klubi 04:n riveihin kaksi talenttia – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
13.01.2022

Klubi 04:n riveihin kaksi talenttia

HJK:n reservijoukkue saa kaksi uutta sopimuspelaajaa. Toinen heistä on 20-vuotias laitahyökkääjä Ricardo Gué Rosa Cardoso, jolla on São Tomé ja Príncipen sekä Portugalin kaksoiskansalaisuus. Toinen on puolestaan 19-vuotias keskikenttäpelaaja Luigi Moraes, jonka urheilukassista löytyvät Suomen ja Brasilian passit.

Cardoso pelasi loppukauden Pohjois-Suomen Kolmosta Kajaanin Hakan riveissä. Hän ehti olla kokoonpanossa kahdeksan ottelun ajan tehden hurjat 12 maalia. Cardoso jäi vain kahdessa ottelussa ilman maalia. Pahiten hän kurmotti Haukiputaan Palloa, jota vastaan Cardoso osui kolmesti.

KajHa ja nyt Klubi 04 ovat Cardoson ensimmäiset miesten seurat. Hän tuli Suomeen portugalilaisen Belenenses SAD:n kautta. Cardosolla on myös kokemusta kansainvälisistä otteluista toisen kotimaansa São Tomé ja Príncipen maajoukkueessa. Hänellä on tilillään kaksi A-maaottelua.

Toisen polven jalkapalloilija, toisen polven klubilainen

Moraesin nimi ei jätä jalkapallojännäriä kylmäksi - varsinkin, jos ja kun nimen perään lisää Antonion. Moraesin isä on Luiz Antonio Moraes, joka pelasi urallaan Suomessa mm. FC Jazzissa, HJK:ssa, MyPa:ssa ja AC Oulussa. Peliuransa jälkeen hän on jatkanut jalkapallon parissa valmennustehtävissä.

Antonion poika Luigi on pelannut Suomessa mm. OLS:ssa ja Tervarit-junioreissa sekä viime kesänä HJK:n P20 -joukkueessa. Moraes pelasi ikäluokan SM-sarjassa 13 ottelua ja teki kuusi maalia. Talven hän on viettänyt brasilialaisen Ituano FC:n akatemiassa.

Cardoson ja Moraesin sopimukset tulevat Klubi 04:lle tarpeeseen. Kakkoseen pudonnutta joukkuetta on kupattu siirtomarkkinoilla sangen pahasti. Edustusjoukkue nosti neljä pelaajaa liigarinkiin. Neljä muutakin pelaajaa löysi pelipaikan Veikkausliigasta: Mathias Ahlblad, Saku Heiskanen ja Agon Sadiku siirtyivät FC Honkaan, Baba Mensah jatkaa pelejään Maarianhaminassa. Juho Lehtiranta uusi seura on KTP.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia