PalloTV - Kyöstilä palaa kasvattiseuraansa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
03.02.2022

Kyöstilä palaa kasvattiseuraansa

HJS saa kovan luokan vahvistuksen.

FC Hakassa pitkään pelannut Jami Kyöstilä palaa kasvattiseuraansa Hämeenlinnan Jalkapalloseuraan. Kyöstilä viihtyi Valkeakoskella peräti seitsemän kautta, joiden aikana hän pelasi 41 ottelua Veikkausliigassa ja 71 ottelua Ykkösessä. Sitä ennen hän pelasi FC Hämeenlinnassa, HJS:ssä ja Lammin Vedossa.

Kyöstilä on vasta 25-vuotias, mutta hän katsoo jo aikaa kolmikymppisen tuolle puolen. Loistava työtarjous toi hänet neuvottelemaan sopimuksesta HJS:n kanssa.

– Paluu HJS:ään tuli ajankohtaiseksi, kun sain täältä erinomaisen työmahdollisuuden futiksen ohelle. Paikka Veikkausliigasta ei ainakaan toistaiseksi auennut ja muut mahdollisuudet eivät lopulta tarjonneet tarpeeksi hyvää paikkaa futiksen, perheen ja yrittäjyyden yhdistämiselle, Kyöstilä kertoi HJS:n verkkosivuilla.

Kyöstilä on pelannut pääasiassa puolustajana ja nousevan laitapakin eli wing backin roolissa. HJS:ssä hän joutuu kuitenkin uudenlaisen tilanteen eteen.

– Jami on erittäin hyökkäävä vaihtoehto, vaikka pelaakin puolustavassa roolissa. Hän joutuu nyt erilaiseen systeemiin kuin mihin on viime kausien aikana tottunut, joten meidän täytyy tutustua ensin toisiimme kevään aikana, jotta tiedämme miten saamme Jamista parhaan mahdollisen hyödyn irti, HJS:n päävalmentaja Lauri Hakanen valaisi tilannetta.

Hakanen odottaa Kyöstilältä liigapelaajana ennen kaikkea esimerkkiä ja vastuun kantoa.

– Jami on hyvä joukkuepelaaja, työteliäs, urheilullinen ja varmasti iso roolimalli koko joukkueelle. Hän tuo työnteon kulttuuria ja kokemusta nuoreen joukkueeseen, ja toivon kanssapelaajien imevän vaikutteita Jamin tekemisestä, sillä hän tuo roppakaupalla lisää johtajuutta, jota kaikki joukkueet toiminnassaan tarvitsevat.

Artikkeliin liittyviä aiheita: