PalloTV - Kakkosen otteluohjelma julkistettu
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
21.02.2022

Kakkosen otteluohjelma julkistettu

Minimetroderby aloittaa kauden.

Palloliitto on julkaissut Kakkosen sarjaohjelman. Lohkojen runkosarjat päättyvät samaan aikaan lokakuun alussa, mutta aloitus on porrastettu. Kausi alkaa ensimmäisenä B-lohkossa, joka käynnistyy jo viikkoa ennen vappua. A- ja C-lohkojen startti on vasta vappuviikonloppuna.

Kauden ensimmäinen ottelu on FC Honka/Akatemian ja Klubi 04:n välinen minimetroderby. Se pelataan jo tiistaina 19. huhtikuuta. KuPS Akatemian ja FC Kiffenin välinen ottelu Kuopiossa toimii A-lohkon varaslähtönä. Se pelataan samaan aikaan viikkoa ennen vappua lauantaina 23. huhtikuuta, kun B-lohko käynnistyy toden teolla. A-lohkon varsinainen startti on vapunaattona yhdessä C-lohkon kanssa.

Kakkonen on jaettu kolmeen lohkoon, joista B-lohkossa on 13 joukkuetta ja muissa 12. Ero syntyi Palloliiton kilpailutoimen täydennysmenettelyssä syntyneestä sääntötulkintavirheestä, jota johtoryhmä oikoi myöntämällä sarjapaikan myös kokkolalaiselle GBK:lle.

Kaksinkertaisen sarjan jälkeen kunkin lohkon neljä parasta pelaavat vielä noususarjan. Runkosarjassa saavutetut pisteet jäävät voimaan. Kaksi parasta saa noususarjaan kaksi ja loput kaksi yhden kotiottelun. Noususarjan voittaja nousee Ykköseen kaudeksi 2023. C-lohkon kolme ja muiden lohkojen kaksi huonointa lähtevät hakemaan vauhtia Kolmosesta.