PalloTV - FC Kiffen vahvistuu Eetu Kolulla

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
10.03.2022

FC Kiffen vahvistuu Eetu Kolulla

Työasiat pitävät hyökkääjän Kakkosessa.

Kakkosen sarjakauteen valmistautuva FC Kiffen on tehnyt pelaajasopimuksen Eetu Kolun kanssa. Valkeakoskelaislähtöisen pelurin paperi Mustien Hurmurien kanssa on yksivuotinen.

Kolu pelasi viime kaudella kolmessa eri seurassa. Hän aloitti kautensa Gnistanin riveissä, jossa hän pelasi viisi Suomen Cupin ottelua ennen sarjakauden alkua. Sen jälkeen hyökkääjän tie vei piiritasolle HIFK:n kakkosjoukkueeseen. Kolu päätti kautensa lopulta Ykköseen nousseen Järvenpään Palloseuran mukana.

– Olen Valkeakosken Hakan kasvatti, mutta tulikasteen miesten peleihin sain Kakkosessa pelanneessa Hämeenlinnan Härmässä, jonka jälkeen opiskelut toivat kokemusta niin Tammisaaren EIF:stä kuin myös porilaisesta Musan Salamasta ennen siirtoa perinteikkääseen Tampereen Pallo-Veikkoihin, Kolu kertaa uraansa FC Kiffenin verkkosivuilla.

Kahdeksan tehtyä maalia Ykkösessä avasi ovet suurseuran organisaatioon. Seuraava askel TPS:n paidassa ei kuitenkaan sujunut ja Kolu lähti hakemaan uusia tuulia pääkaupunkiseudulta viime kaudella. Mahdollisuus pelata Ykkösessä JäPS:n mukana ei houkutellut. Kolu pelaa jalkapalloa työelämän ehdoilla.

– Työelämän muutokset toivat minut tyttöystävän kanssa Helsinkiin ja viime kausi meni Järvenpään Palloseurassa. JäPS:n nousu Ykköseen taas olisi vaatinut isoja muutoksia omaan työelämääni, joten aloin katsella vaihtoehtoja lähempää kotia.

Kolu odottaa FC Kiffenin kirkastavan viime kauden kuudennen sijan. Hän uskoo jopa sarjanousuun.

– Innolla odotan alkavaa kautta, meillä näyttää olevan hyvä porukka kasassa jo nyt ja uskon, että saamme palaset hitsattua paikalle hyvin viimeistään huhtikuussa. Omasta mielestäni top 3 -sijoitus on ihan realistinen tavoite, ehkä jopa lohkovoitto, Kolu arvelee FC Kiffenin verkkosivuilla.

Kolun lisäksi Valtteri Karlsson siirtyi Järvenpäästä Kiffenin paitaan jo aikaisemmin. Seuran hankintoihin kuuluvat myös mm. Fesal Mohamed ja Daniel Åkerlund (molemmat Atlantis Akatemia) sekä Jere Pulkkinen (EPS). Lähtijöiden joukossa ovat ainakin Hakaan siirtyvä nuori lupaus Thomas Saarinen ja Muslim Markhiyev, joka kokeilee siipiään sarjaporrasta ylempänä PK-35:ssä.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia