PalloTV - Kakkosen seuroissa hankintoja kauden kynnyksellä

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
27.04.2022

Kakkosen seuroissa hankintoja kauden kynnyksellä

SalPa:aan kaksi ulkomaalaishyökkääjää - FC Vaajakoski on jatkanut ahkeraa signeerausurakkaa.

Kakkosen seurat viimeistelevät joukkueitaan vielä kauden kynnyksellä. Nimivahvan joukkueen kasanneen Salon Palloilijoiden verkkoon tarttui kaksi ulkomaalaishyökkääjää - kanadalainen Eldin Demiri ja brasilialainen Andre Venceloski. Molempien sopimus on 1+1 -vuotinen seuran optiolla.

Demiri ehti jo saada ensikosketuksensa Kakkoseen, kun SalPa otti varaslähdön sarjaan viime viikonloppuna. Hän pelasi kolmisen minuuttia ja lisäajan päälle salolaisten pelattua Ilves-Kissoja vastaan. Venceloski on saapunut Suomeen tällä viikolla.

– Eldin on erittäin nopea pelaaja ja omaa hyvän laukauksen. Uskon hänen taistelevan vakaasti peliajasta joukkueessa erityisesti laitahyökkääjän tontilla, ja tarpeen mukaan hän pystyy myös pelaamaan sentterinä, SalPa:n valmentaja Tero Suonperä kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Kehittymisen varaa on vielä tottakai paljon, mutta uskon hänestä olevan paljon iloa joukkueelle kunhan hän saa pelituntumaa alle. Positiivista on myös se, että hän muuttaa Saloon ja menee täällä töihin.

Demirin edellinen seura on Saksan kuudennella sarjatasolla pelaava TSC Vahdet - turkkilaisjuuret omaava yhdistys Braunschweigissa.

SalPa:n taustayhtiön toimitusjohtaja Tero Karinti on tyytyväinen sopimuksiin. Hän haluaa joukkueen olevan valmis kauden koitoksiin heti kauden alussa, minkä vuoksi kaksikko hankittiin leventämään rinkiä.

– Kova Kakkosen B-lohko ja Suomen Cupissa mukana oleminen vaatii leveyttä rinkiin. Katsoimme periaatteidemme mukaisestti ensisijaisesti kotimaisia vaihtoehtoja näille pelipaikoille, ja kävimmekin useamman Veikkausliigan ja Ykkösen joukkueiden ringissä vaikuttavien nuorten pelaajien kanssa keskusteluja Saloon tulemisesta.

– Emme voineet kuitenkaan jäädä odottamaan päätöksiä pidemmälle kevääseen, koska periaatteemme on ollut, että joukkueen on oltava kokonaisuudessaan valmis kauden alussa, Karinti kommentoi seuran verkkosivuilla.

Killian Denoual jatkaa pelejä Vaajakoskella

Ranskalainen puolustaja Killian Denoual on tehnyt sopimuksen FC Vaajakosken kanssa. Hän on monikäyttöinen pelaaja, sillä Denoual pystyy pelaamaan niin topparina, pakkina kuin keskikentän pohjapelaajanakin. Denoual pelasi viime kaudella Mikkelin Palloilijoissa.

FC Vaajakoski on solminut huhtikuun aikana monta viime hetken sopimusta. Viikko sitten seura kertoi tehneensä jatkosopimuksen seurassa aiemmin lainalla olleen Antoine Lemarién kanssa. Samassa rytäkässä FC Vaajakosken maalivahtiosasto sai neljännen nimen, kun JJK Jyväskylän organisaation joukkueissa pelannut Cool Iivanainen allekirjoitti sopimuksen seuran kanssa.

Trikolori ei olisi trikolori ilman kolmatta väriä. Denoualin ja Lemarién lisäksi FC Vaajakoskella pelaa kolmaskin ranskalainen. Seura on hankkinut kärkipelaajaksi Stéphane Blancin, joka on pelannut aikaisemmin mm. OTP:ssä ja Kemi City FC:ssä. Toppariosastoa vahvistaa Mustafa Hussein Zada, jonka viime kauden seura oli Kakkosesta pudonnut Tampereen Pallo-Veikot.

Porilainen FC Jazz on paikannut loukkaantumisten harventamaa maalivahtijoukkoaan romanialaisella Alexandru Iulianilla.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia