PalloTV - Miesten Kakkosen ennakko, lohko B: Oskari Jakonen, SalPa
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
27.04.2022

Miesten Kakkosen ennakko, lohko B: Oskari Jakonen, SalPa

Kakkosessa on otettu jo varaslähtö, mutta toden teolla kausi alkaa tulevana viikonloppuna. PalloTV:n ennakkosarja paneutuu jokaiseen kolmeen lohkoon hiukan eri näkökulmista. Neliosaisessa sarjassa haastateltavana on kaksi valmentajaa sekä yksi pelaaja ja yksi seurajohtaja.

Sarja alkoi eilen JIPPO:n uuden päävalmentajan Sami Okkosen kuulumisilla. Toisessa osassa tutustutaan SalPa:n hyökkääjään Oskari Jakoseen, joka siirtyi monen Turussa ja TPS:ssä vietetyn vuoden jälkeen takaisin kotikonnuilleen Saloon. Mikä sai Veikkausliigassa ja Ykkösessä pelanneen nuoren pelimiehen siirtymään Kakkoseen?

Salossa mennään kaasu pohjassa. Edustusjoukkueen toiminta on yhtiöitetty ja omistajat ovat satsanneet toimintaan rahaa. Millaisella joukkueella seura on nyt Jakosen mielestä liikkeellä? Voiko sen tavoitteena olla muu kuin nousu Ykköseen? Mikä tai mitkä seurat yrittävät SalPa:n menoa kampittaa?

Jakonen pelasi Kakkosta edellisen kerran kaudella 2015. Ennakkosarjan teeman mukaisesti kysyimmekin, miten Kakkonen on Jakosen mielestä muuttunut tässä välissä.

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia