PalloTV - Valmentaja ja joukko pelaajia ulos OTP:stä
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
12.07.2022

Valmentaja ja joukko pelaajia ulos OTP:stä

Titi Essomba valmentaa tällä hetkellä.

Kakkosen C-lohkossa putoamiskurimukseen ajautunut OTP on vaihtanut valmentajaa. Argentiinalainen Dario Labaroni ei jatka joukkueen peräsimessä. Titi Essomba johti yhdessä Labaronin apuvalmentajan Lucas Craveron kanssa joukkoja, kun OTP voitti Jyväskylän Komeetat lauantaina.

OTP:n tiedote seuran Instagram-tilillä ei kerro, onko seuralle tulossa uusi päävalmentaja vai onko Essomban nimitys pysyvä. Tiedotteesta ei myöskään käy ilmi, vetäytyikö Labaroni vapaaehtoisesti vai annettiinko hänelle potkut.

OTP:ssä oli turbulenssia myös viime kaudella, jolloin se vaihtoi valmentajaa kahdesti. Portugalilainen Diogo Pinto sai kenkää jo kauden alussa. Hänen tilalleen tullut argentiinalainen Mariano Galeano väistyi myös ja Adrian Rizvani oli ohjaksissa kauden viimeiset pelit.

Myös viisi pelaajaa jättää OTP:n. Sopimukset on purettu Shamsadin Abakarin, italialaisen Mattia Guarnierin, portugalilaisen Tomas Maldonadon sekä argentiinalaisten Franco Marchettin ja Francisco Risoleon kanssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia