PalloTV - Kaarinan Pojille uusi valmentaja FC Interin junioreista
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.07.2022

Kaarinan Pojille uusi valmentaja FC Interin junioreista

KaaPo:lla on vain neljä sarjapistettä Kakkosen B-lohkossa.

Merdan Mahmud on Kaarinan Poikien uusi päävalmentaja. Mahmud solmi seuran kanssa kauden 2024 loppuun ulottuvan sopimuksen edustusjoukkueen luotsaamisesta. Työsarka on iso, sillä KaaPo:lla on vain neljä pistettä Kakkosen B-lohkossa.

Joukkuetta alkukauden valmentaneen Pasi Läpisen viimeiseksi otteluksi jäi juhannuksen alla kärsitty 1-6 vierastappio Ilveksen kakkosjoukkueelle. Sen jälkeen valmennusvastuussa oli Läpisen kakkosvalmentaja Esa Nieminen, joka ehti vetää neljä ottelua. Tulokset olivat yhtä huonoja: tilille kertyi neljä tappiota tuloksin 0-2, 0-5, 1-4 ja viimeksi 1-7.

KaaPo:n kausi alkoi lupaavasti, kun se otti toistaiseksi ainoan voittonsa FC Honka/Akatemiasta maalein 3-2. Se myös kiusasi EIF:iä Suomen Cupissa ja taipui sille vasta rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Tästä eteen päin KaaPo:n kausi on ollut tuskaa täynnä. Tuloksena on ollut vain yksi tasapeli ja liuta isomaalisiakin tappioita.

Uusi valmentaja Mahmud tulee KaaPo:n peräsimeen FC Interin junioriorganisaatiosta, jossa hän ehti toimia viimeiset kuusi vuotta. Mahmud keräsi kannuksia juniorivalmentajana myös ÅIFK:ssa, Turun Pallokerhossa ja Turun Palloseurassa ennen siirtymistään FC Interin leipiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia