Kaarinan Pojille uusi valmentaja FC Interin junioreista – PalloTV
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Ykköscup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Liigacup

Ykköscup

Liigacup

Liigacup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
22.07.2022

Kaarinan Pojille uusi valmentaja FC Interin junioreista

KaaPo:lla on vain neljä sarjapistettä Kakkosen B-lohkossa.

Merdan Mahmud on Kaarinan Poikien uusi päävalmentaja. Mahmud solmi seuran kanssa kauden 2024 loppuun ulottuvan sopimuksen edustusjoukkueen luotsaamisesta. Työsarka on iso, sillä KaaPo:lla on vain neljä pistettä Kakkosen B-lohkossa.

Joukkuetta alkukauden valmentaneen Pasi Läpisen viimeiseksi otteluksi jäi juhannuksen alla kärsitty 1-6 vierastappio Ilveksen kakkosjoukkueelle. Sen jälkeen valmennusvastuussa oli Läpisen kakkosvalmentaja Esa Nieminen, joka ehti vetää neljä ottelua. Tulokset olivat yhtä huonoja: tilille kertyi neljä tappiota tuloksin 0-2, 0-5, 1-4 ja viimeksi 1-7.

KaaPo:n kausi alkoi lupaavasti, kun se otti toistaiseksi ainoan voittonsa FC Honka/Akatemiasta maalein 3-2. Se myös kiusasi EIF:iä Suomen Cupissa ja taipui sille vasta rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Tästä eteen päin KaaPo:n kausi on ollut tuskaa täynnä. Tuloksena on ollut vain yksi tasapeli ja liuta isomaalisiakin tappioita.

Uusi valmentaja Mahmud tulee KaaPo:n peräsimeen FC Interin junioriorganisaatiosta, jossa hän ehti toimia viimeiset kuusi vuotta. Mahmud keräsi kannuksia juniorivalmentajana myös ÅIFK:ssa, Turun Pallokerhossa ja Turun Palloseurassa ennen siirtymistään FC Interin leipiin.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia