PalloTV - Toni Lehtinen, JJK Jyväskylä: "Laadukas arki on kaiken perusta"
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Kansallinen Liiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
12.09.2022

Toni Lehtinen, JJK Jyväskylä: ”Laadukas arki on kaiken perusta”

PalloTV sukeltaa sarjaportaissa alas päin tällä viikolla ja käy tutustumassa Kakkosen eri lohkojen kuulumisiin. Sarjassa pääsemme kuulemaan, miten JJK Jyväskylän, Tampere Unitedin ja joensuulaisen JIPPO:n kaudet ovat sujuneet sekä millaisia lähitulevaisuuden näkymiä seuroilla on.

Kierroksia on jäljellä kolme paitsi parittoman joukkuemäärän B-lohkossa, jossa kolmella seuralla on enää kaksi ottelua pelattavana. Lohkojen viimeiset kierrokset pelataan 1. lokakuuta. Sen jälkeen kussakin lohkossa neljä parasta jatkavat vielä noususarjassa, jonka voittaja lunastaa paikan Ykköseen ensi kaudeksi.

Noususarjat jatkuvat runkosarjassa saavutetuista pisteistä. A- ja C-lohkon kaksi viimeistä sekä B-lohkon kolme viimeistä tekevät tilaa Kolmosesta nouseville uusille yrittäjille.

Pohjoisinta osaa maata edustava C-lohko on mennyt JJK Jyväskylän suvereenissa komennossa. JJK ei ole vieläkään hävinnyt otteluakaan eikä sen tasapelisarakettakaan rasita kuin kolme pistejakoa. Viimeisin niistä tuli Rovaniemellä heinäkuun alussa, minkä jälkeen JJK on voittanut yhdeksän ottelua perätysten.

PalloTV tapasi JJK Jyväskylän päävalmentajan Toni Lehtisen, joka kertoo, mikä hänen mielestään on seuran myötätuulen salaisuus. Vaikka JJK on ylivoimaisessa johdossa lohkossaan, yksittäisten otteluiden tulokset eivät ole olleet murskaavia. Mikä tässä on takana?

JJK:n pelaajapakka on myös aika poikkeuksellinen tällaisessa tilanteessa olevalle seuralle. Kakkosen lohkoa suvereenisti johtavan joukkueen runko koostuu hyvin usein ulkomaisista palkkasotureista ja ylemmiltä sarjatasoilta vauhtia hakemaan tai muuten vain jäähdyttelemään tulleista pelaajista. JJK:ssa näin ei ole, vaan jyväskyläläisten ryhmässä on kotimaista, pääosin nuorta ja keskisuomalaista väriä.

Mitä päävalmentaja kertoo joukkueestaan? Onko Lehtisellä kiikarissa jo uusia vahvistuksia? Vai tarvitaanko niitä?

Kuulemme myös Lehtisen mielipiteitä tulevasta sarjauudistuksesta. Tuleeko mahdollinen nousu nyt kreivin aikaan, koska välissä on pian uusi sarjataso?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia