PalloTV - Guillem Santesmases luotsaamaan Ilveksen reservejä
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
04.11.2023

Guillem Santesmases luotsaamaan Ilveksen reservejä

Hallinnollisesti joukkue siirtyy ry:n alaisuudesta osakeyhtiön hallintaan.

Kakkosessa pelaavan Ilveksen reservijoukkueen uusi päävalmentaja on espanjalainen Guillem Santesmases, 27. Nuoresta iästään huolimatta Santesmases on jo kokenut valmentaja ja on viihtynyt pitkään Suomessa. Uuden valmentajan lisäksi Ilveksen reserveissä tapahtuu muutenkin. Joukkue siirtyy ry:ltä osakeyhtiön alaiseksi ja saa sitä myöten kaivattuja resursseja toimintaansa.

Santesmases aloittaa seitsemännen kautensa Suomessa. Kaksi viimeistä kautta hän oli Joaquin Gomezin apuvalmentaja Seinäjoen Jalkapallokerhossa. Sitä ennen Santesmases sai päävalmentajakokemusta EIF:ssä kahden ja puolen kauden ajan. Hän nousi päävalmentajaksi, kun Ykkösessä tappiokierteeseen ajautunut seura antoi potkut Gabriel Xatartille.

Santesmasesille on valmentaja- ja kasvatustieteen maisterin tutkinnot Katalonian yliopistosta.

Akatemiajohtaja Joonas Laurikainen, talenttivalmentaja Mika Lahtinen, maalivahtivalmentaja Marko Pirilä ja fysiikkavalmentaja Veeti Mansukoski kuuluvat Santesmasesin esikuntaan. Valmennusryhmää saatetaan täydentää vielä yhdellä nimellä.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia