PalloTV - Erfan Zeneli pukeutuu sexyihin pöxyihin myös ensi kaudella
TULEVAT PELIT:

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkönen

Veikkausliiga

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
30.12.2022

Erfan Zeneli pukeutuu sexyihin pöxyihin myös ensi kaudella

Kuva: Santeri Rosenvall

Viisinkertainen Suomen mestari teki jatkosopimuksen sarjanousijan kanssa.

Kakkoseen tulevaksi kaudeksi noussut SexyPöxyt sai tärkeän jatkosopimuksen, kun viisinkertainen Suomen mestari Erfan Zeneli jatkaa joukkueessa. Viime kaudella ex-maajoukkuepelaaja pelasi SexyPöxyissä Kolmosta kahdeksan ottelun verran tehden kolme maalia.

264 ottelua Veikkausliigassa pelannut 36-vuotias laitapelaaja on joukkueen kokeneimpia pelaajia, ja tuo mukanaan arvokasta tietoa ja taitoa, joka näkyy niin kentällä kuin kopissakin.

– Pääsyy Pöxyissä jatkamiseen oli se, että täällä on todella hyvä ilmapiiri, ja jengi täynnä töitä tekeviä nuoria kavereita. Haluan auttaa nuoria kasvamaan pelaajina niin kentällä kuin sen ulkopuolellakin, Zeneli kertoo.

– Tavoitteena on saada itseni sellaiseen kuntoon, että pystyn pelaamaan enemmän, ja sitä kautta saamme mahdollisimman paljon voittoja. Me emme lähde katsomaan, kuka on vastassa, vaan menemme omalla pelillämme ja itseluottamuksellamme näyttämään, ettemme ole kolmosdivarin jengi, vaan Kakkosen jengi, hän jatkaa.

Urallaan Zeneli on pelannut Veikkausliigan lisäksi Suomessa Ykkösessä ja Kolmosessa sekä ulkomailla Israelin ja Kazakstanin pääsarjoissa. Laiturilla on takanaan 14 HJK-paidassa pelattua Mestareiden Liigan ottelua, joissa hän on tehnyt neljä maalia. Veikkausliigamestaruuksien lisäksi Zeneli on voittanut Suomen Cupin neljästi ja Liiga Cupin kerran. Zeneli on nähty myös Suomen A-maajoukkueessa kuudessa ottelussa.

Pöxyjen manageri Vesa Nuorala on mielissään Zenelin jatkosopimuksesta.

– Efun kokemus ja neuvot nuorille ovat erittäin tärkeitä asioita joukkueelle, ja kun vielä pystyy näyttämään miten ja mitä kannattaa missäkin tilanteessa tehdä, on se erittäin iso apu myös valmennukselle, Nuorala sanoo.

Mies tuokin joukkueeseen Nuoralan mukaan taitoa, johtajuutta ja ennen kaikkea oikeita ratkaisuja kentällä.

Lähde: SexyPöxyt
Kuva: Santeri Rosenvall

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia