PalloTV - JIPPO hankki KTP:stä tutun hyökkääjän

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
26.07.2023

JIPPO hankki KTP:stä tutun hyökkääjän

Viron pääsarjassa pelannut Anton Eerola on tehnyt loppukauden kestävän sopimuksen joensuulaisseuran kanssa.

Kakkosen A-lohkon kärkikahinoissa oleva joensuulainen JIPPO on vahvistanut joukkuettaan. JIPPO on tehnyt loppukautta koskevan sopimuksen 198-senttisen hyökkääjän Anton Eerolan kanssa. Eerolan edellinen seura oli Viron pääsarjassa pelaava Nõmme Kalju.

Nõmme Kalju ja Eerola purkivat sopimuksensa juhannusviikon alussa pelaajan peliajan vähennyttyä loukkaantumisesta toipumisen jälkeen. Eerola ehti olla reilun kuukauden ajan vapailla markkinoilla.

Ennen siirtymistään Viroon hän pelasi kahdessa saksalaisseurassa. Eerola paukutteli maaleja Saksan viidenneksi korkeimmalla sarjatasolla Oberligassa FC Inter Leipzigissa. Sen riveissä esitetyt hyvät otteet poikivat sopimuksen FC Kaiserslauterniin, jonka samalla sarjatasolla pelaavaan kakkosjoukkueeseen Eerola siirtyi.

FC Kaiserslauternissa saatu vastuu jäi vähäisemmäksi kuin FC Inter Leipzigissa. Eerola päätyikin vapaiden markkinoiden kautta Nõmme Kaljuun viime talvena. Hän on kotkalaisen Peli-Karhujen kasvatti, joka nousi nuorena parrasvaloihin naapuriseuran riveissä. Eerola pelasi KTP:ssä viiden kauden ajan.

– Eerola on taitava ja kokoisekseen sujuvasti liikkuva pelaaja. Vahva boksipelaaja, joka pystyy viimeistelemään molemmilla jaloilla ja päällä, mutta sen lisäksi osallistumaan pelin eri vaiheisiin, ja on monipuolisuutensa vuoksi käyttökelpoinen erilaisissa hyökkäyspään rooleissa, JIPPO:n päävalmentaja Mikko Hallikainen kertoo uuden vahvistuksen ominaisuuksista seuran kotisivuilla.

– Odotamme tietenkin hänen vahvistavan joukkueen kilpailukykyä, lisäävän kilpailua ja laatua joukkueen sisällä, sekä hyökkäyspään pelaajasta puhuttaessa tietenkin maaleja! Lisäksi hän vahvistaa varmasti erikoistilannepelaamistamme molemmissa bokseissa.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia