PalloTV - ”Menemme täysillä päätyyn asti”, päävalmentaja Kim Raimi, PK-35

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
13.10.2023

”Menemme täysillä päätyyn asti”, päävalmentaja Kim Raimi, PK-35

PalloTV:n Valokeilassa on tällä viikolla käsitelty miesten Kakkosta ja sen nousukarsintaa. Valokeilassa on nähty lohkovoittajat, AC Oulu/OLS, JIPPO ja EPS, jotka ratkaisevat Ykkösliigaan nousijan. Viimeisenä on vuorossa PK-35, joka selvitti tiensä semifinaaliin olemalla lohkojen paras kakkonen.

Yksiosaiset semifinaalit pelataan viikonvaihteessa. JIPPO kohtaa AC Oulun reservit ja EPS saa vastaansa PK-35:n. Semifinaalien voittajat pelaavat kaksiosaisen finaalin, jonka voittaja nousee Ykkösliigaan. Muut semifinalistit nousevat Ykköseen.

PalloTV otti yhteyttä PK-35:n päävalmentajaan Kim Raimiin ja kysyi, minkälaisella futiksella he pärjäsivät sarjassa? Miten hän kuvailee joukkueensa kautta kokonaisuutena? Miten paljon edessä siintävä sarjauudistus kummitteli taustalla, kun PK-35:ssä suunniteltiin kautta? Miten hän kuvailee A-lohkon tasoa tällä kaudella? Mikä merkitys nousulla on PK-35:lle? Mihin semifinaali EPS:ää vastaan ratkeaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Muita uutisia