PalloTV - Seitsemän uutta pelaajaa FC Vaajakosken haaviin

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
08.04.2022

Seitsemän uutta pelaajaa FC Vaajakosken haaviin

Janne Kuhmonen palaa jyväskyläläisten keskikentälle.

Kolmanteentoista kauteensa Kakkosessa valmistautuva FC Vaajakoski on tehnyt tukun uusia pelaajasopimuksia maaliskuun lopussa ja huhtikuun alussa. Seuran verkkoon tarttui seitsemän uutta nimeä, joiden joukossa on Vaajakoskelle viiden kauden jälkeen palaava keskikenttäpelaaja Janne Kuhmonen.

Kuhmonen pelasi tosissaan viimeksi kaudella 2019, jolloin hän edusti Mikkelin Palloilijoita. Kaudella 2020 hänelle ei kertynyt otteluita ollenkaan ja viime vuonna Kuhmonen pelasi neljä ottelua Länsi-Suomen Kolmosessa Ikaalisten Urheilijoiden paidassa. FC Vaajakosken riveissä hän pelasi viimeksi kaudella 2016. Kuhmosen seuroihin kuuluvat myös Kultsu FC ja JJK. Kuhmosella on pelikokemusta myös Veikkausliigasta, Ykkösestä ja nuorten maajoukkueista.

FC Vaajakoski on napannut naapuriseura Komeetoista kaksi nuorta pelaajaa. Keskikenttäpelaaja Eero Säynäjäkangas, 18, ja hyökkääjä Eero Salmi, 19, pelasivat viime kaudella Komeettojen A-poikien joukkueessa ikäluokan Ykköstä. Salmi oli mukana myös Kakkoseen nousseessa edustusjoukkueessa, mutta hänen kautensa oli repalainen varusmiespalveluksen vuoksi.

Salmen lisäksi FC Vaajakoski saa kaksi muutakin hyökkääjää. Suomessa pitkään viihtynyt eteläsudanilainen Akeg Deng pelasi viime kaudella Mikkelin Pallo-Kissoissa. Sitä ennen hän on kiertänyt kenttiä mm. FC LaPa:n, Imatran Palloseuran, Ri-Pa:n, PEPO:n, Korsnäs FF:n, VIFK:n, Mikkelin Kissojen ja MP:n pelaajina.

FC Vaajakosken eksoottisin vahvistus on Harrison De Nicolo. Hän on australialaishyökkääjä, jolla on myös Italian kansalaisuus. Viime kesänä hän pelasi Ruotsissa maan neljänneksi korkeimmalla sarjatasolla. Seura oli Nordvärmlands FF.

FC Vaajakoski on tehnyt sopimuksen myös 24-vuotiaan puolustajan Niko Laulaisen kanssa. Hän siirtyy seuraan alasarjoista, jyväskyläläisestä FC Hukista.

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia