PalloTV - Miesten Kakkosen ennakko, lohko A: Päävalmentaja Sami Okkonen, JIPPO

Ruutu on kotimaisen jalkapallon koti

Katso kaikki matsit! Ruutu+ alk. 6,95€/kk - kokeile maksutta!

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
26.04.2022

Miesten Kakkosen ennakko, lohko A: Päävalmentaja Sami Okkonen, JIPPO

Kakkosessa on otettu jo varaslähtö, mutta toden teolla kausi alkaa tulevana viikonloppuna. PalloTV:n ennakkosarja paneutuu jokaiseen kolmeen lohkoon hiukan eri näkökulmista. Neliosaisessa sarjassa haastateltavana on kaksi valmentajaa sekä yksi pelaaja ja yksi seurajohtaja.

Sarjan aloittaa A-lohkossa pelaavan JIPPO:n uusi päävalmentaja Sami Okkonen. Jyväskylässä pitkään vaikuttanut Okkonen siirtyi luotsaamaan Ykkösestä pudonnutta joensuulaisseuraa, joka kärsi isoja kolhuja talven siirtomarkkinoilla. Millaisen joukkueen Okkonen sai käsiinsä? Minkä näköiseksi Okkonen on hionut JIPPO:n ilmeen?

Mikä on valtavasti uusiutuneen joukkueen tavoite? Mitkä ovat Okkosen silmissä sarjan suosikit? Mikä onkaan se yksi tekijä, joka Okkosen mielestä sarjan voiton ratkaisee? Entä onko Kakkonen päävalmentajan silmissä muuttunut jotenkin lähivuosien aikana?

Toimittaja: Raine Pernu

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia