PalloTV - Putoamisvaaraan ajautunut JS Hercules vaihtoi valmentajaa
TULEVAT PELIT:

Suomen Cup

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkösliiga

Suomen Cup

Suomen Cup

Suomen Cup

Veikkausliiga

Kansallinen Liiga

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Uutinen
|
16.08.2023

Putoamisvaaraan ajautunut JS Hercules vaihtoi valmentajaa

Pääasiassa juniorivalmentajana ja Rovaniemi Football Academyn luotsina kannuksensa hankkinut Aleksi Tanner korvaa nuoren Rasmus Janssonin oululaisseuran valmentajana. Hercules on saanut kahdeksasta viimeisestä ottelustaan vain yhden tasapelin ja on enää kahden pisteen päässä Kakkosen C-lohkon jumbosijasta.

Kakkosen C-lohkossa kahdeksan edellistä otteluaan voitoitta pelannut JS Herculeksen edustusjoukkue sai tällä viikolla uuden vastuuvalmentajan. Putoamisviivan tuntumaan vajonnut Hercules valmistautuu loppukauden tärkeimpiin otteluihin Aleksi Tannerin komennossa.

– Rasmus Jansson on ahkera ja kovan työmoraalin omaava nuori, lupaava valmentaja, mutta joukkueen peli ei ole kehittynyt toivottuun suuntaan ja tuloskuntomme on ollut viime otteluissa todella heikko, joten meille ei oikeastaan jäänyt vaihtoehtoja, seuran puheenjohtaja Ville Luotola kommentoi.

Rovaniemen Palloseurassa hyvää työtä nuorien pelaajien kanssa edellisessä valmentajapestissään tehnyt Aleksi Tanner on tuttu nimi pohjoisen alueen jalkapalloa seuranneille katsojille.

– Aleksi Tanner pystyy kokeneena valmentajana tuomaan tarvittavan tuloskäänteen. Tannerin aiemmat valmentajapestit RoPS:ssa, OLS:ssa sekä Tervarit Junioreissa ovat näyttäneet, että hän on intohimoinen ja osaava valmentaja. Hän osaa kehittää myös nuoria pelaajia ja kykenee nostamaan joukkueen uudelle tasolle, Luotola kehuu.

Tanner uhkuu työintoa vajaan vuoden valmennustauon jälkeen ja on valmis vastaamaan haasteeseen.

– Hercules on vajonnut uhkaavan lähelle putoamisviivaa, mutta positiivisella fiiliksellä lähden vetämään joukkuetta. Pelaajistostamme valtaosa on hyvinkin tuttuja minulle, joten se helpottaa prosessin käynnistämistä. Meillä on nyt kolme harjoitusta aikaa ajaa uusia asioita peliimme ennen Vaajakoski-ottelua ja käynnistää tästä muutosprosessi, Aleksi Tanner kertoo.

Herculeksen edustusjoukkueen valmennusryhmä jatkaa muuten samalla kokoonpanolla. Tanner vetää tiistaina valmennusryhmänsä kanssa ensimmäiset yhteiset harjoitukset ja aloittaa valmistautumisensa kohti lauantain kotiottelua, jolloin vastaan asettuu FC Vaajakoski.

Lähde: JS Hercules

Artikkeliin liittyviä aiheita:

Muita uutisia