PalloTV - ”Haluamme katsoa, mihin asti paukkumme riittävät”, päävalmentaja Mikko Isokangas, AC Oulu/OLS
TULEVAT PELIT:

Kansallinen Liiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
10.10.2023

”Haluamme katsoa, mihin asti paukkumme riittävät”, päävalmentaja Mikko Isokangas, AC Oulu/OLS

PalloTV:n Valokeilassa otetaan tällä viikolla pulssi miesten Kakkosesta ja sen nousukarsinnasta. Luupin alla ovat lohkovoittajat JIPPO, AC Oulu/OLS, Espoon Palloseura sekä lohkojen paras kakkonen PK-35, jotka ratkaisevat Ykkösliigaan nousijan.

Joukkueet pelaavat yksiosaiset semifinaalit ensi lauantaina. JIPPO kohtaa AC Oulun reservit ja EPS saa vastaansa PK-35:n. Semifinaalien voittajat pelaavat kaksiosaisen finaalin, jonka voittaja nousee Ykkösliigaan. Muut semifinalistit nousevat uuteen Ykköseen.

PalloTV tapasi AC Oulun reservijoukkueen päävalmentajan Mikko Isokankaan ja kysyi, minkälaisella futiksella C-lohko voitettiin? Miten paljon sarjauudistus kummitteli taustalla, kun seurassa suunniteltiin kautta?

Minkälaisena Isokangas näki C-lohkon tason tällä kaudella? Huomasiko muiden joukkueiden panostuksista, että sarjauudistus on tulossa? Minkälaisena hän näkee nousun merkityksen AC Oululle ja oululaiselle jalkapalloilulle? Mikä ratkaisee semifinaalin Jippoa vastaan lauantaina?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Muita uutisia