PalloTV - ”Semifinaali ratkeaa pieniin marginaaleihin”, päävalmentaja Mikko Hallikainen, JIPPO
TULEVAT PELIT:

Ykkönen

Ykkösliiga

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Ykkönen

Veikkausliiga

Veikkausliiga

Ykkönen

Ykkönen

Ykkösliiga

Ykkösliiga

Ykkönen

Se suomalainen jalkapallosivusto

Extra
|
11.10.2023

”Semifinaali ratkeaa pieniin marginaaleihin”, päävalmentaja Mikko Hallikainen, JIPPO

PalloTV:n Valokeilassa on tällä viikolla miesten Kakkonen ja sen nousukarsinta. Valokeilassa ovat lohkovoittajat JIPPO, AC Oulu/OLS ja Espoon Palloseura sekä lohkojen paras kakkonen PK-35, jotka ratkaisevat Ykkösliigaan nousijan.

Joukkueet pelaavat yksiosaiset semifinaalit ensi lauantaina. JIPPO kohtaa AC Oulun reservit ja EPS saa vastaansa PK-35:n. Semifinaalien voittajat pelaavat kaksiosaisen finaalin, jonka voittaja nousee Ykkösliigaan. Muut semifinalistit nousevat uuteen Ykköseen.

PalloTV otti yhteyttä Kakkosen A-lohkon voittaneen JIPPO:n päävalmentajaan Mikko Hallikaiseen ja kysyi, minkälaiseksi hän arvioi oman lohkonsa tason tällä kaudella? Mikä merkitys nousulla on seuralle ja joensuulaiselle jalkapallolle? Minkälaisella futiksella lohkovoitto irtosi?

Miten paljon tuleva historiallinen sarjauudistus vaikutti tämän kauden suunnitteluun ja joukkueen rakentamiseen? Lauantaina on tiedossa semifinaali kotona AC Oulu/OLS:ää vastaan - minkälaisia ajatuksia tuo ottelu herättää? Mihin se ottelu ratkeaa?

Toimittaja: Junnu Leskelä

Muita uutisia